Simpsonprotokollen – Hypnose uden ord

Simpson Protokol (SP) er et simpelt, fleksibelt system, der bruger dybe hypnose-tilstande til at få adgang til og neutralisere de dybeste traumer, der står i vejen for at få det liv du ønsker. Og metoden giver resultater enkelt, hurtigt og effektivt.

Du behøver ikke at fortælle mig hvad dit problem er, for det er dit overbevidste sind, der leder behandlingen og dermed kan enhver form for problem, traume eller begivenhed behandles.

Den sjette sans

Simpson Protokol (SP) er udviklet af Ines Simpson, som har fundet ud af at kommunikere med noget hun kalder det overbevidste eller superbevidste sind – den del af sindet som ved alt og har svar på alt og kan finde den nødvendige information. Der er mange bud på,  hvad det overbevidste sind er, men de fleste møder det dagligt som den sjette sans, mavefornemmelse eller intution.

Underbevidstheden har selvopretholdelse som sin vigtigste drivkraft, hvorimod det superbevidste sind ser ud til kun at ville det ultimative og bedste for klienten.

Ingen gætteri

Ved at kommunikere gennem det overbevidste behøver hypnotisøren aldrig gætte, eller i de fleste tilfælde endda vide, hvad problemet er, Terapeutens rolle bliver blot at vejlede klienten og forbinde klienten med hans eller hendes egen overbevidsthed og lade klientens sind gøre alt arbejdet.

Protokollen blev udviklet, da Ines Simpson eksperimenterede med processen med hypnose som et værktøj til forandring.

Effektiv behandling

Hun ønskede at forenkle processen, for at give hende mulighed for at være mere effektiv i hendes behandlinger. Så hun udviklede en metode, der kunne bringe hypnotisøren direkte til kernen af ethvert problem, uden at hypnotisøren skulle gætte eller analysere for meget.

Misbrug og PTSD

Så protokollen blev en metode, der både forenklede og udvidede hypnosens rækkevidde for hypnotisøren. Og vigtigst af alt; i tilfælde med misbrug og PTSD er der ikke behov for, at klienten skal fortælle om af detaljerne til hypnotisøren.

Hypnotisøren behøver kun at vide, at der er et problem og at klienten er villig til at håndtere det.

Reelle ændringer

En eller to sessioner skaber ofte reelle ændringer, igen afhængigt af klientens vilje til at lade processen fungere. Dette giver også mulighed for et fuldt og holistisk resultat.

PTSD-situationer opløses  ofte i én session. Smerter, kroniske angstlidelser eller ubehag kan fjernes i én session.

Den største reaktion fra mennesker, der har oplevet en SP session er, hvor enkel og effektiv denne metode er at bruge. Og der er ingen skade, der kan gøres.

Holistisk hypnose

SP er et holistisk hypnose system. SP forbinder sig med klientens højere superbevidste sind og giver det mulighed for at udføre hele arbejdet med “helbredelse” (i ordets størst mulige betydning). SP vil
også knytte klienten stærkt til sig selv og give dem den indre styrke.

Uden bevidst indblanding

Systemet gør det muligt at få adgang til dette overbevidste eller højere sind uden bevidst indblanding.

  • Klienten behøver aldrig at afsløre, hvad problemet er.
  • Det højere sind dikterer, hvad der bliver gjort på den mest effektive måde.
  • Flere problemer kan ryddes i én session.
  • Hypnotisørens dømmekraft er taget ud af sessionen.
  • Klienten har magten og gør alt arbejdet.
  • Metoden virker  meget hurtigt.

Mere info her: The Simpson Protocol – Simpson Protocol

BOOK en tid: KLIK HER