Lær bedre med hypnose

Bedre læring gennem hypnose er muligt, fordi hypnose kan være med til permanent at opløse det som blokerer indlæringen. Der kan således opnås en betydelig stigning i hukommelse og ydeevne.

Overvinde angst

Du lærer også selvhypnose. Dette hjælper også til at lære hurtigere og mere effektivt. Du vil kunne gå til eksamen og holde foredrag i ro og fred. Med regelmæssig brug af selvhypnose kan du permanent overvinde angst for eksamen.

Det er nemt at lære bedre med hypnose, fordi hypnose genopretter ubevidst adfærd. Dette vil fjerne blokeringerne. Mental stress forløses også. Moderne hypnoseteknikker hjælper dig med at styre ubevidst kørende “programmer” i en positiv retning.

I mange tilfælde kan man forbedre læringen markant rent gennem suggestiv hypnose eller selvhypnose.

Dybere grunde

Hos nogle mennesker fører hverken forslag eller selvhypnose virkelig til det ønskede resultat. Så kan du bruge hypnose til at undersøge årsagerne. Det kan være, at der er dybere grunde til, at nogen ikke lærer ordentligt eller ikke kan huske, hvad de har lært. I hypnose kan årsagerne til dette findes og derefter straks opløses og neutraliseres. Når først årsagerne er blevet løst og neutraliseret, er indlæringen straks meget nemmere.