Hvordan virker hypnose

Hvordan virker hypnose?  Hypnose giver dig adgang til dit underbevidste, som kontrollerer 95 procent af alt, hvad du gør. Alt hvad du har oplevet og lært af ligger i det underbevidste og er blevet til en slags programmer, der styrer dit liv. De fleste programmer er gode for dig, men der er også programmer som hæmmer dit liv og dermed begrænser dig i at udfolde dine fulde potentialer. Men det er muligt at ændre disse programmer, så du kan udvikle dig og give den bedste version af dig selv.

At bruge den menneskelige fantasi er en af ​​de mest effektive måder at bruge en hypnotisk tilstand på. Bare selve fantasien kan have stor indflydelse. Men når du bruger din fantasi i en tilstand af fokuseret opmærksomhed kaldet hypnose, indser du, at den er endnu mere kraftfuld. For eksempel at forestille sig, at du er et meget stille og fredeligt sted, giver velvære og en dyb og behagelig afslapning.

Mange mennesker bruger tilstande af spontan, uformel hypnose på en negativ måde uden at være klar over det. Disse mennesker visualiserer så for eksempel negative minder eller et negativt resultat, som så forårsager eller udløser frygt, dårlige eller depressive følelser. Det er ikke ualmindeligt at tale til sig selv på en kritisk måde under en indre dialog. Dybest set, mens du kritiserer  dig selv, er du i en let hypnose, absorberet og indad fokuseret.

Derfor bør alle være opmærksomme på, at det er nyttigt og vigtigt, at tanker, ideer og indre dialog formuleres på en positiv og hjælpsom måde. Med en negativ formulering er dette desværre kontraproduktivt.

Hypnose er en metode til at fokusere det menneskelige sind. Brug af fantasi og tanke til at flytte følelser og ændre adfærd og holdning. På en måde ændrer hypnose din indre verden. Når du ændrer din tankegang og forestiller dig, hvordan noget vil være, begynder du at ændre, hvordan du føler og opfører dig. Neurovidenskaben antager, at mennesker kun bruger 5 til 10% af deres mentale potentiale.